Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Hvis du vælger cookies helt fra, kan der være en række services på hjemmesiden, du ikke kan benytte.

Til løbende at forbedre vores hjemmeside indsamles en anonymiseret statistik med et webanalyseværktøjet, Google Analytics, som gemmer cookies med et anonymt tilfældigt generet brugernummer. Formålet med cookies er at tælle antallet af besøg fra forskellige browsere/computere. Google Analytics gemmer også cookies med oplysning om trafikkilden til et besøg, og om der er foretaget en søgning efter indhold på websitet.

Alle Google Analytics cookies har et navn der indeholder ‘UTM’, og du kan se den fulde beskrivelse af Google Analytics cookies her– (på engelsk)

Du kan fravælge brugen af Google Analytics Cookies her

Som bruger kan du selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle cookies, eller kontrollere det individuelt for hvert enkelt website. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger.

Sådan identificerer eller sletter du dine cookies:

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer

Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser

Vejledning i at slette cookies på Opera browser

Vejledning i at slette cookies på Safari browser

Vejledning i at slette flash cookies: (gælder alle browsere)

Vejledning i at slette cookies på iPad, iPhone, iPod touch

Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner

Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone 7

Fortrolighedspolitik og beskyttelse af persondata

Vi er meget glade for du har vist interesse hos Compassion Art. Databeskyttelse er særledes højt prioriteret for beskyttelse af personlige oplysninger. I overensstemmelse til den nye persondataforordring som trådte i kraft den 25. maj 2018, har KASPERBENJAMIN forøget sikkerheden for alt data. I den forbindelse har vi forklaret hvordan vi behandler data og hvilke databehandlere vi benytter som samarbejdspartnere. Alle personoplysninger som fx Navn, adresse, e-mail-adresse eller telefonnummer skal altid være i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) som den danske EU ordning har vedtaget.

Dette betyder at Compassion Art som dataansvarlig har implementeret og forbedret sikkerheden omkring hele foranstaltningen for at beskytte alle personer mod data angreb. Dette betyder at data bliver behandlet fortroligt i færd med dit besøg på hjemmesiden og desto vigtigere ved et eventuelt online køb.

Hvad indeholder persondata?

Personlige data betyder alle oplysninger vedrørende en fysisk person som er offentlig registeret i folkeregisteret. En identificerbar fysisk person er en, der direkte eller indirekte kan identificeres ved henvisning til en identifikator som et navn, et identifikationsnummer, lokalitetsdata, en online identifikator eller en eller flere faktorer, der er specifikke for fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet af den fysiske person.

For at handle hos Compassion Art kræver det navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt godkendt betalingskort. Disse oplysninger beskriver personens personlige data og fortæller om kundens personlige oplysninger. Alle persondata bliver behandlet i en database, hvor den eneste dataansvarlige er indehaveren af Compassion Art.

Hvem er databehandler hos Compassion Art?

Den dataansvarlige i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og andre bestemmelser vedrørende databeskyttelse er:

Firma navn: Compassion Art

Personlige oplysninger: Tomas Lundgaard

Adresse: Panumsvej 33, Danmark

E-mail: Info@grenart.com eller kontakt@bellivo.dk

Hjemmeside: www.grenart.com og www.bellivo.dk

Hvilke data og oplysninger indsamler Compassion Art?

For at give den bedste brugeroplevelse på tværs af kanaler og devices, indsamler Compassion Art’s hjemmesider en række generelle data og informationer. Disse generelle data og oplysninger gemmes i Compassion Art’s serverlogfil. For at Compassion Art kan give den bedste visning af produkter, indsamles der (1) de browsertyper og -versioner, der bruges (2) operativsystemet, der benyttes af adgangssystemet, (3) hjemmesiden, hvorfra et adgangs system når hjemmeside (såkaldte henvisere), -websites, (5) dato og klokkeslæt for adgang til internetsiden, (6) en internetprotokoladresse (IP-adresse), (7) internetudbyderen af ​​adgangs systemet og (8) andre lignende data og Oplysninger, der kan bruges i tilfælde af angreb på vores informationsteknologiske systemer.

Disse oplysninger gør det muligt for Compassion Art at give den bedste oplevelse og mest relevante information i forbindelse med færden på hjemmesiden. Disse informationer er snaere nødvendige for at (1) levere indholdet af vores hjemmeside korrekt, (2) optimere indholdet af vores hjemmeside samt dets annoncering, (3) sikre Compassion Art’s langsigtede levedygtighed i vores informationsteknologi systemer og hjemmesiden teknologi , og (4) give de retshåndhævende myndigheder de oplysninger, der er nødvendige for strafferetlig forfølgelse i tilfælde af et cyberangreb.

For at imødekomme ovenstående analyserer Compassion Art anonymt data og information for at forbedre databeskyttelsen og sikkerheden i færden på hjemmesiden. Alt data som indsamles bliver beskyttet fra andet data, for at undgå eventuelle cyberangreb. Med andre ord, de anonyme data i serverlogfilerne opbevares adskilt fra alle personoplysninger, der leveres af en registreret.

Kontrolleret sletning og blokering af personoplysninger

Compassion Art behandler og opbevarer kun de registerende personoplysninger i den periode det er nødvendigt for at opnå en bedre oplevelse på tværs af hjemmesidens kanaler og platforme. Hvis opbevaringsformålet ikke er relevant, eller hvis en opbevaringsperiode, der er fastsat af den europæiske lovgiver eller en anden kompetent lovgiver udløber, bliver personoplysninger rutinemæssigt blokeret eller slettet i overensstemmelse med lovkrav. Dette betyder at persondata bliver slettet i overensstemmelse med databeskyttelseforordningen.

Den registredes rettigheder (dine rettigheder)

Databeskyttelse bliver behandlet fortroligt og bliver ikke leveret eller forhandlet til 3-parts hjemmesider. I forbindelse med Compassion Art’s hjemmeside, har alle register ret til at få informationer hvorvidt personoplysninger om ham eller hende behandles. Det vil sige at du som kunde har din fulde ret til at henvende dig til Compassion Art og få af vide hvordan den dataansvarlige arbejder med dine persondata i forbindelse med en afsluttet handel.

Du kan til hver en tid henvende dig på e-mail, og få en gratis kopi af dine personoplysninger som er lagret til enhver tid. For at Compassion Art kan lagre persondata, kræver det kunden ligger en ordre som bliver registeret i databasen. For at imødekomme den europæiske direktiv og forskrifter, har du som besøgende rettigheder til at få følgende oplysninger:

  • Formålet med oplagring af persondata
  • Pågældende kategorier af personoplysninger
  • Til hvem andre persondata eventuelt er blevet overset/behandlet af
  • Hvor længe Compassion Art’ planlægger at opbevare dataen
  • Retten til at anmode registratoren om at rette op på eller slette personoplysninger
  • Retten til indgive en klage til en tilsynsmyndighed

Proces for behandling af persondataordringen

  • Hvem er ansvarlig for behandling af persondata hos Compassion Art?

Virksomheden er en mindre personligejet virksomhed som består af 1 direktør og indehaver. Tomas Lundgaard ejer virksomheden og er dataansvarlig for behandling af personoplysninger.

  • Hvilke oplysninger har Compassion Art om personer?

Alle oplysninger som vedrører persondata, har Compassion Art ingen rettigheder til, uden kunden har handlet på hjemmesiden. I forbindelse med en bestilling på webshoppen, har Compassion Art følgende oplysninger: Oplyst navn, adresse, postnummer, land, telefon nummer, e-mail. Disse oplysninger bruges til at færdiggøre ordren så leveringsadressen og betalingsadressen stemmer overens. Efterfølgende bliver dataen gemt i en database som bliver brugt til statistik. Dette er ikke baseret på persondata, men unikke køb i forbindelse med en ordre.

Hvis du som person besøger Compassion Art’s hjemmeside, kan hjemmesiden ikke skaffe persondata om den besøgende. Der anvendes ikke cookies som indsamler persondata når der færdes på hjemmesiden. Følgende oplysninger er tilgængelig som ikke strider imod regler for opsamling af ikke registeret persondata: Browser, operativsystem, hvorfra et adgangs system når hjemmesiden (henvisere), data og klokkesæt for adgang, IP-adresse, internetudbyder og lignende data. Disse informationer bliver brugt for at oprette statistikker i Google Analytics men henblik på at forbedre brugeroplevesen.

  • Hvilket ansvar har Compassion Art for behandlingen af personoplysninger?

Compassion Art er dataansvarlig for alt persondata som behandles på hjemmesiden. I forbindelse med et køb oplyses persondata som kan ændres eller ønskes slettet når ordren er blevet behandlet.

  • Hvilke behandlinger ønsker Compassion Art at foretage?

For at give den bedste oplevelse og optimerer den besøgendes færden på hjemmesiden, bruger Compassion Art data som bliver lagret i en database. Brugen af data bliver behandlet fortroligt i Google Analytics som ikke har adgang til persondata. For at optimerer hjemmesiden på tværs af kanaler bliver behandling af oplysninger brugt. Persondata bliver ikke videresendt til tredjepartsdata virksomheder til salg af oplysninger. Alt persondata som gemmes men henblik på køb, bliver behandlet internt hos Compassion Art. Dataen bliver lagret for at opretholde statistikker og udvikling af forretningsgrundlag.

Den behandling som Compassion Art anvender data med, er i forbindelse med Google Analytics samt Facebook som anvender tredjepartsdata til at understøtte forbedringer. Oplysningerne fortæller intet om de personlige oplysninger. Dataen bliver indsamlet via en ‘tracking’ cookie som indsamler tredjepartsdata for den besøgende. Hverken Facebook eller Google Analytics har rettigheder til persondata hos Compassion Art i forbindelse med en bestilling på hjemmesiden.

  • Hvor befinder personoplysninger sig hos Compassion Art?

For at optimerer sikkerheden for persondata, bliver personoplysninger lagret i et IT system som opbevare data i et struktureret system. Hjemmesiden benytter WordPress som IT system for opbevaring og ‘Woocommerce’ som en integreret del af WordPress. Kundedatasystemet gemmer persondata i en online database som ligger på webhotellet. Compassion Art’s webhotel ligger hos UnoEuro som er databehandler og som har mulighed for at tilgå persondata.

  • Hvordan fastholder Compassion Art et beredskab, hvis oplysninger bliver afsløret for uvedkommende?

På baggrund af ovenstående forklaring, har Compassion Art øget sin sikkerhed omkring persondata og hvordan dataen bliver behandlet. Hvis oplysninger bliver afsløret for uvedkommende vil Compassion Art tage kontakt til alle databehandler af persondata for hjemmesiden. Ydermere vil der arbejdes på at sikrer at ingen persondata undslipper hjemmesiden. Hvis oplysninger er blevet afsløret igennem andre databehandler, vil Compassion Art gå igennem databehandlerens processer for databehandling og optimerer de interne processer og hvilke behandlere som dataen kommer fordi.

Compassion Art arbejder på at lave en plan for styring af persondataforordringen og løbende holde sig informeret med de nyeste retningslinjer og forbedringer igennem https://www.datatilsynet.dk/. Compassion Art’ mangler at udarbejde en databehandler aftale til eksisterende virksomheder som er i kontakt med tredjepartsdata. Alle persondata i forbindelse med Compassion Art bliver behandlet i et lukket CMS system hvor kun den dataansvarlige har adgang.